Dystopia / Berta Spotorno – FESCH.TV

Dystopia / Berta Spotorno & FESCH.TV:

DYSTOPIA és una col·lecció de moda que s’inspira en un futur distòpic basat en la data-driven i la plausibilitat. Aquesta mostra un futur afectat per la contaminació atmosfèrica a conseqüència de la sobreproducció de la indústria de la moda, el fast fashion, el sistema de consum lineal i la influència del transhumanisme i la tecnologia en el nostre dia a dia. La col·lecció se situa en la societat d’aquí a cent anys a Barcelona.

El projecte busca conscienciar sobre la necessitat d’adoptar pràctiques sostenibles en la indústria de la moda, utilitzant materials reciclats, un sistema de producció circular, el zero waste i el upcycling. També busca portar de tornada l’autenticitat, l’originalitat i els valors pel comerç just i la producció local i solucionar les futures necessitats de la societat, donant a entendre que el bon dissenyador no és aquell que dissenya una cosa bonica, sinó que sap treballar amb el que té i aporta dissenys atemporals i duradors.

Amb escenaris simbòlics com l’antiga fàbrica tèxtil de Sabadell, se subratlla la necessitat d’un canvi radical en la indústria, convidant els espectadors a reflexionar sobre els seus hàbits de consum i el seu impacte en el medi ambient.

La col·lecció no sols pretén ser estèticament atractiva, sinó també inspirar introspecció i canvi de comportament, demostrant que la moda pot ser una eina poderosa per a un futur més conscient i humanitzat.







Deinen Freunden empfehlen:
FESCH.TV
Hubu.de | Hubu.news | Hubu.FM | Hubu.cloud